Over Accountnet

Misschien wel het grootste Gestor en Accountantskantoor voor Nederlandstaligen in Spanje.

 

De directie van Accountnet bestaat uit:

 

Angelique B Boulonois BA

Managing partner, die de dagelijkse leiding heeft van de kantoren in Villajoyosa en Valencia.

Angelique is met name als  Accountant en Asesor Fiscal (Belasting Adviseur) werkzaam en doet er al het mogelijke aan om er voor te zorgen dat u als klant een zo optimaal mogelijke service krijgt. 

Angelique was in Nederland, hoofd van de administratie van een  Renault dealer bedrijf met diverse vestigingen.

Ook werkte zij enige jaren bij het accountantskantoor Deloite & Touch.

Angelique heeft een opleiding in de Accountancy.

Door haar vele contacten en inmiddels meer dan 25 jarige ervaring in Spanje is zij ook de schakel tussen vele Spaanse instanties en onze cliënten.

 

 

Martin H Boulonois MBA

De pater familias en oorspronkelijk oprichter van het kantoor.

Werkte in Nederland als assistent accountant bij Dijker & Doornbos en Price Waterhouse (PWC).

Had later een eigen accountants kantoor met meerdere vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Delft, Hilversum en Bergen op Zoom en een bedrijfsadviesbureau in Amersfoort en Epe.

Werd in 1979 naast zijn praktijk tevens aangesteld als financieel directeur Benelux van Iveco Trucks en in 1988 directeur van de holding van de Terberg Groep (Terberg Beheer).

Vanaf 2000 is Martin met zijn vrouw definitief in Spanje gaan wonen en werken.

 

 

 

Renée Kruit

Het financiële geweten van ons kantoor en echtgenote van Martin Boulonois..

Als Financieel Directeur zorgt zij niet alleen dat de administratie van ons eigen kantoor op en top in orde is, maar bewaakt zij ook de betalingen en gelukkig in uitzonderingsgevallen de incasso van de openstaande vorderingen, en daar is zij zeer strikt in.

Al sinds de oprichting in 1979 dus nu al meer dan 40 jaar zwaait zij de dagelijkse administratieve scepter binnen ons kantoor.

 

 

 

Wij zijn zowel boekhouder, accountant, als belastingadviseur en gestoria in Spanje

Wat is beter een asesor of een gestor. Die vraag is niet belangrijk als het om Accountnet gaat, want ons kantoor omvat alle disciplines. Bij ons werken universitair opgeleide accountants, gestors, juridische adviseurs, belastingadviseurs, onroerend goed adviseurs, bedrijfsadviseurs en deskundigen op het gebied van personeelsbeheer en salarisadministratie.

 

Geschiedenis

 

Accountnet Gestor & Accountancy Service S.L. is ontstaan uit een Nederlands Accountants- en Belastingadvies bureau, te weten Boulonois & Kruit B.V., dat sinds 1979 actief was in Nederland en werkte voor kleine en middelgrote bedrijven en particulieren.

In 1996 werd een “filiaal” opgericht in Spanje, waarvan de naam in 2007 omgezet werd in Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. mede omdat dit kantoor naast administratieve dienstverlening ook veel typische Spaanse Gestor diensten verleende.

Accountnet is in Spanje bekend om haar unieke online-administratie service genaamd Accountnet-Online, waarbij de ondernemer indien gewenst zelf de boekhouding en facturatie kan doen en Accountnet vervolgens de nodige belastingaangiften en rapporten verzorgt.

Ook de combinatie van belastingadvies, vermogens administratie, financiële dienstverlening en persoonlijke administratieve assistentie voor particulieren wordt door de cliënten bijzonder op prijs gesteld.

Onze unieke benadering zorgt er voor dat onze klanten zich nergens bezorgd over hoeven te maken, omdat Accountnet hen al het administratieve, financiële, fiscale en juridische werk uit handen neemt.

 

U de zon en wij de zorgen is ons devies al gedurende vele jaren.

Wij weten dat onze cliënten elk hun eigen persoonlijke problemen, wensen en behoeften hebben, waar je niet zomaar met standaard oplossingen kunt werken.

Wij leveren aangepaste oplossingen en realiseren deze volledig in samenwerking met u, zodat wij een gezamenlijk doordacht product leveren.

Daar waar nodig schakelen wij onze eigen specialisten in, of geassocieerde specialisten waarvan wij de deskundigheid en professionaliteit terdege kennen.

Accountnet is een van de weinige adviesbureaus die een eigen kwaliteits- en vakstudie partner heeft, welke dagelijks bezig is om het deskundigheidsniveau van onze medewerkers verder te verbeteren.

Wij bieden een hele reeks van diensten aan vanuit één kantoor, zodat u als cliënt slechts met één contactpersoon te maken heeft, welke uw problemen oplost met een team van specialisten, zonder dat u steeds weer uw probleem hoeft uit te leggen.

Onze specialisten zijn erkend door de diverse beroepsorganisaties en voldoen aan de hoogste opleidings- en kwaliteitseisen.

 

Bij Accountnet bent u een persoon en geen nummer.

 

 

Online wat kan, persoonlijk waar nodig.

 

Meer Informatie over Accountnet