Accountnet is de “uitvinder” van het Personal Assistant servicecontract.

Met een Personal Assistant servicecontract, kun je Accountnet overal voor inschakelen, zoals vertaalhulp, aanvragen van vergunning, omzetten van diploma’s, aanvragen fiscaal nummer, opstellen of beoordelen van contracten, alle belastingaangiften, begeleiding als vertaler / adviseur bij de notaris, artsen, ziekenhuizen, auto invoer, specifieke persoonlijke opdrachten en nog veel meer.

Voor een bepaald vast bedrag koop je een Personal Assistant servicecontract en ontvang je een bonus van 10%. Je ontvangt dus eigenlijk een korting van 10%.

Hiermee kun je al onze dienst betalen, maar ook losse opdrachten op uurbasis laten uitvoeren.

Daarnaast ben je gratis lid van Spanje helpdesk, met tal van voordelen.

Als je Accountnet veel of intensief werk laat doen, dan is dit servicecontract na een korte tijd verbruikt, maar als je dit alleen gebruikt voor bijvoorbeeld een belastingaangifte dan kun je jaren met zo’n service contract doen en heb je dus een forse korting op de kosten van een dergelijke aangifte.

Als je al langer dan een jaar klant bent van Accountnet, kun je ook een vast VIP jaarcontract afsluiten, waarbij je voor een vast bedrag alle service van Accountnet voor een heel jaar kunt krijgen inclusief de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting als resident of niet-resident, het gratis lidmaatschap van Amigos de España en Spanje Helpdesk, digitale kluis en volledige service en begeleiding voor dat jaar. De prijs voor een dergelijk contract is afhankelijk van jouw situatie (resident of niet-resident, vermogensbelasting etc). In de tarieven voor een VIP jaarcontract is ook een aanzienlijke korting verwerkt en ontvang je onbeperkte totale begeleiding voor particulieren voor het gehele jaar, ongeacht de werkzaamheden die wij voor je moeten doen.

Wel zo fijn, want dan weet je precies waar je aan toe bent.

Let op svp!
Het Personal Assistant service contract en het VIP jaarcontract kun je niet zomaar tussentijds opzeggen, want dan wordt de verleende korting teruggeboekt en wordt het lidmaatschap van Spanje Helpdesk alsnog in rekening gebracht.

Wel kun je het saldo van je Servicecontract altijd verrekenen met de tarieven van onze losse diensten.

Je kunt via het onderstaande formulier een brochure aanvragen.