Verzorging Administratie

Accountnet kan uw totale administratie verzorgen of slechts gedeelten daarvan.

Ook administratieve ondersteuning ter plekke is mogelijk.

Verder kunnen wij u adviseren of behulpzaam zijn bij de invoering van Accountnet-online, zodat dit online administratie systeem naadloos aansluit bij uw bedrijf.

 

Alle administratie door ons laten doen?

U levert de kas en bankstukken en de facturen bij ons in, gesorteerd in een door ons aan u verstrekte map (of digitaal aangeleverd) en wij boeken deze stukken bijvoorbeeld maandelijks voor u.

Bij de volgende keer ontvangt u van ons de map met geboekte stukken terug en ontvangen wij van u een nieuwe map met stukken.

Door ons online-systeem kunt u 24/7  zelf vanaf waar dan ook, in uw eigen boekhouding kijken en alle mogelijke overzichten opvragen.

Natuurlijk nemen wij ook periodiek met u de resultaten van uw bedrijf door en verzorgen wij alle noodzakelijke belastingwerkzaamheden en aangiftes.

 

Een deel zelf doen?

Prima, u voert bijvoorbeeld de verkoopfacturen, kas en bank en de inkoopfacturen in en wij doen de afschrijvingen, salarisboekingen en andere wat moeilijke zaken voor u, terwijl wij ook de diverse belastingaangiften en het jaarwerk voor u uitvoeren.

 

Flexibel boekhouden

U bent flexibel in de kosten voor uw boekhouding.

U bepaalt of u de hele boekhouding zelf doet, of dat wij alles voor u doen, of dat u een deel zelf doet en wij de rest.

Bij ziekte of vakantie kunt u ons de boekhouding laten doen, om het daarna weer zelf over te nemen. 

U kunt vanaf elke plaats in de wereld waar een internet verbinding is, de administratie bekijken en direct de resultaten inzien. U kunt elk moment van de dag alle overzichten krijgen, inclusief een balans en resultatenrekening, zonder dit aan ons of anderen te hoeven vragen.

Wij kunnen voor u de facturatie verzorgen met speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakte facturen, welke in de taal van uw klant opgemaakt kunnen worden, dus klanten uit andere landen, krijgen een factuur in hun eigen taal.

 

Problemen of achterstanden?

Wij zullen uw huidige problemen oplossen en u in de toekomst een betrouwbaar en goed administratie systeem leveren.

 

Wij helpen altijd !

Wij assisteren u niet alleen met de dagelijkse vragen die u mocht hebben, maar wij helpen u ook bij het wegwerken van achterstanden, de inrichting van de administratie of de aanpassing van uw wensen aan het systeem.

Andere formulieren, eigen logo op de facturen, speciale rapportage eisen….. geen probleem, wij helpen altijd.

Accountnet werkt alleen met Accountnet-Online software.

 

Klik hier om een brochure te downloaden.

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie: