Wij kunnen u helpen met de aanvraag van uw AOW.

Wij begeleiden het proces van aanvraag tot uitkering.

Voor elk jaar- in de 50 jaar voorafgaand aan uw AOW gerechtigde leeftijd – waarin u in Nederland heeft gewoond of gewerkt, ontvangt u 2% van de volledige AOW.
Het maakt daarbij niet uit of u nu wel of niet in loondienst heeft gewerkt of een eigen bedrijf heeft gehad. Heeft u vrijwillig premie afgedragen terwijl u in het buitenland woonde of werkte dan telt dit ook mee voor 2% AOW pensioen per jaar.

Het AOW pensioen wordt in principe met maximaal 1 jaar terugwerkende kracht uitbetaald. Er zijn mogelijkheden het AOW pensioen over een langere periode (max. 5 jaar) terugwerkend te ontvangen. Wij hebben daarvoor de argumenten.

Ons kantoor heeft talloze klanten in Spanje naar tevredenheid geholpen met de aanvraag van de AOW.

Ook met terugwerkende kracht van meerdere jaren (retrospectief).

Heeft u bijvoorbeeld  in de 20 van de 50 jaar (voorafgaande aan uw AOW gerechtigde leeftijd) in Nederland gewoond dan heeft u recht op 40% van de volledige AOW *). Dat is voor een alleenstaande ongeveer € 480,00 bruto levenslang per maand ( € 5.760,00 per jaar). Dat laat u toch niet liggen?

AOW datum schuift op:

De AOW ingangsdatum schuift jaarlijks met een aantal maanden op.
Wij kunnen u precies vertellen wanneer uw recht de komende jaren ingaat.

Overbruggingsuitkering:
Mogelijk heeft u recht op de ‘Overbruggingsuitkering’. Deze overbrugging gaat in op uw 65e en loopt door tot de latere AOW leeftijd.

Laat ons u hierover adviseren. Het kan voor u financieel interessant zijn.

Vul nu het contactformulier in, wij helpen u graag.